Szolgáltatások

Vállalkozásunk szórt púrhab szigeteléssel foglalkozik

családi-ház

Családi házak szigetelése

A családi házak szórt púrhabbal történő szigetelése hatékony hőszigetelést biztosít neked, így kevesebbet kell majd költened fűtésre és hűtésre. Sőt, hangszigetelő tulajdonságának hála csendesebb otthont is teremt!

panelház

Panelházak szigetelése

Lapostetők és pincehelységek szigetelésére is tökéletesen alkalmas, így száraz és konfortos környezetben élhetnek az ott lakók.

üzem

Üzemek szigetelése

Küzdesz az elszállt energiaárakkal? A nagy légköbméterek klimatizálásának titka a jó szigetelés. Hatékonyságban pedig a púrhab verhetetlen.

csarnok

Csarnokok szigetelése

Hő és vízszigetelés egyben? Zárt cellás púrhabunk tökéletesen alkalmas csarnokok belső falainak és tetőszerkezetének szigetelésére. Ezt hívják úgy, hogy két legyet egy csapásra.

tartályok

Tartályok szigetelése

Legyen az egy padláson elhelyezett puffer tartály, vagy egy ipari borhűtő tartály, a púrhab kiváló hatékonysága, és azon tulajdonsága, hogy mindenen megtapad, lehetőséget ad az ilyen és ehhez hasonló tartályok szigetelésére is.

hűtőipar

Hűtőipar

Hűtőkontéreket belső felületeinek szigetelésére is lehetőség van, ha szeretnéd csökkenteni a fentartási költségeidet.

csőrendszer

Csőszigetelés

A csőrendszerek szigeteletlensége jelentős veszteséget jelenthet bármilyen keringető rendszerben. Erre a problémára is megoldást kínál a szúrt poliuretán hab.

garázs

Mobilgarázsok szigetelése

Senki sem szereti téli reggeleken a szélvédőről és az ablakokról kapargatni a jeget indulás előtt. Kerüld ki ezeket a felesleges köröket, és fordítsd azt az extra 20 percet magadra, vagy családodra. Szigeteld púrhabbal a garázst.

pince

Pincék szigetelése

Az erősen nedvességnek kitett pincékben kiváló megoldást nyújt a zárt cellás púrhab, ami akár már 3cm vastagság felett teljesen vízszigetel.

kez-kalkuláció

Számold ki

3 lépésben

a te igényeidnek megfelelő púrhab szigetelést kalkulátorunkkal!